ФОТОСЕСИИ ОТ ВИКТОР СТЕФАНОВ. 0887 783651

Информация

цена

Тук ще намерите вашето предложение и цена за фотосесии на хора. Ако бихте желали фотосесия на интериор, екстериор, храна (за менюта) или каквото и да е останало, можете да използвате информацията на страница КОНТАКТИ, за да се свържете с мен, да обсъдим проекта и да определим цена.

 

 

 

 

Базова фотосесия

С продължителност около 40-50 минути, като сами изберете мястото в София. Ще направим около 60 снимки, а 10 от тях по Ваш избор ще обработим професионално. 
Цена – 120 лв.

Всички снимки ще получите на CD в .jpg формат.

Основна фотосесия

Около час и половина, сами ще изберете до 2 локации в София. Ще направим до 100 снимки, 15 от тях по Ваш избор ще обработим професионално. А ако това не е първата основна фотосесия, която снимаме заедно, ще получите 15% отстъпка.
Цена – 150 лв.

Всички снимки ще получите на CD в .jpg формат.

Разширена фотосесия

Около 2 часа и половина, като снимаме на 3 локации, избрани от Вас. Ще направим до 200 снимки, 25 от тях по Ваш избор ще обработим професионално. А ако това не е първата голяма фотосесия, която снимаме заедно, ще получите 20% отстъпка.
Цена – 190 лв.

Всички снимки ще получите на CD в .jpg формат

 

По-долу можете да прочетете отзиви от мои клиенти – все пак това е най-достоверната реклама 🙂

 

 

Благодаря за изключителния професионализъм! Заснемането беше истинско удоволствие и забавление, а като получих кадрите бях очарована от нестандартното мислене на фотографа и страхотния резултат. Ще се видим пак!

== Нина и Оги Кьосовски с бебе Дамяна ==

 

С Виктор се работи много спокойно и много професионално. В същото време снимането винаги е забавление, а резултатите – повече от очарователни. Също така е повече от приятно, че не трябва да се чака дълго за финалния продукт. Препоръчвам го на повечето си познати.

== Деница Христова, фотомодел ==

 

Удоволствие е много слабо определение да работиш с Виктор (Стефанов). Това е артистът, който засне последните видеоклипове на КОНТРОЛ и е “виновен” за великолепните снимки от концертите ни. Няма бариери, няма дистанция, само артистизъм и превъзходно качество.

== Група КОНТРОЛ www.kontrolband.com ==

 

Victor is not just a sharp shooter, he also has a weird sense about when things are happening at an event and he’s always ready with his finger on the trigger. I’ll be happy, if he can always make it to my events, whether it be concerts, or parties.

== Jino Silverflame ==

 

Снимахме в почти непрогледен мрак, в тясно пространство и с минимално осветление поради липсата на място. Повечето фотографи биха ни отказали категорично, но не и Виктор Стефанов. Когато му споделихме идеята си, неговите думи бяха: “Това звучи интересно. Нека помислим как да го направим!”
Резултатът – перфектни кадри!

== Ганко Караников, EspressivoClub ==

 

Само на 2 седмици и нашия малък мъж си има едни от най-яките снимки, направени от един страхотен фотограф. Благодарим за търпението и професионализма на Виктор. Със сигурност ще му досаждаме за още много снимки занапред. Препоръчваме го на всички познати и непознати!

== Радка Алексиева и бебе Кристиян ==

 

С Виктор се работи изключително лесно и приятно. Много сме доволни от професионалната му и добре свършена работа. Абсолютно всички гости бяха очаровани от прекрасните снимки и успя да заснеме всички ключови моменти от събитието. Не на последно място, въпреки стотиците снимки, за по-малко от 24 часа всичко беше обработено и предоставено в готов вид. Благодарим за професионализма! Това е нашият фотограф за в бъдеще и горещо го препоръчваме на всички, търсещи най-добрия в тази област.

== TEZ TOUR България ==

 
Share