ЗА МЕН

ЗДРАВЕЙТЕ И ДОБРЕ ДОШЛИ

Името ми е Виктор, занимавам се с фотография професионално. Всичко започна като увлечение преди много години – но с течение на времето се превърна в мания, страст, с която се отдръпвам от ежедневието и мога да изразя себе си. По тази причина не приемам фотографските проекти като работа. За мен те винаги са изживяване, носещо удовлетворение.

Тук можете да получите информация относно различните типове фотоуслуги, към които съм се насочил и която смятам, че правя досататъчно добре, за да Ви предложа.

Предлагам ви, за да прецените дали моите виждания удовлетворяват изискванията Ви, да разгледате ПОРТФОЛИОТО МИ, което включва фотосесии на бебета, деца и семейства, портретни, рекламни, арт, еротични, модни и glamour фотосесии, заснемане на събития – сватби, кръщенета, балове, годишнини, рождени дни, концерти и шоу програми, корпоративно фотозаснемане – фирмени събития, тийм билдинги, интериорна фотография – сгради, офиси, заведения, хотели, архитектурно заснемане – сгради, монументи, исторически паметници, както и кулинарна – заснемане на храна и напитки за менюта, портфолиа, презентации, кетъринг и др. Също така, можете да погледнете Facebook и Instagram профилите ми.

Ако искате да се свържете с мен за каквито и да е въпроси, ако искате да дискутираме даден фотографски проект, независимо в коя област – или имате нужда от консултация относно ваша идея или казус, с решаването на който срещате определени трудности, както и за да уговорим фотосесия, можете да ползвате ФОРМАТА ЗА КОНТАКТИ или да се чуем на тел. 0888 500 805

По-долу можете да прочетете отзиви от мои клиенти – все пак това е най-достоверната реклама:


Благодаря за изключителния професионализъм! Заснемането беше истинско удоволствие и забавление, а като получих кадрите бях очарована от нестандартното мислене на фотографа и страхотния резултат. Ще се видим пак!

== Нина и Оги Кьосовски с бебе Дамяна ==

С Виктор се работи много спокойно и много професионално. В същото време снимането винаги е забавление, а резултатите – повече от очарователни. Също така е повече от приятно, че не трябва да се чака дълго за финалния продукт. Препоръчвам го на повечето си познати.

== Деница Христова, фотомодел ==

Удоволствие е много слабо определение да работиш с Виктор (Стефанов). Това е артистът, който засне последните видеоклипове на КОНТРОЛ и е “виновен” за великолепните снимки от концертите ни. Няма бариери, няма дистанция, само артистизъм и превъзходно качество.

== Група КОНТРОЛ www.kontrolband.com ==

Victor is not just a sharp shooter, he also has a weird sense about when things are happening at an event and he’s always ready with his finger on the trigger. I’ll be happy, if he can always make it to my events, whether it be concerts, or parties.

== Jino Silverflame ==

Снимахме в почти непрогледен мрак, в тясно пространство и с минимално осветление поради липсата на място. Повечето фотографи биха ни отказали категорично, но не и Виктор Стефанов. Когато му споделихме идеята си, неговите думи бяха: “Това звучи интересно. Нека помислим как да го направим!”
Резултатът – перфектни кадри!

== Ганко Караников, EspressivoClub ==

Само на 2 седмици и нашия малък мъж си има едни от най-яките снимки, направени от един страхотен фотограф. Благодарим за търпението и професионализма на Виктор. Със сигурност ще му досаждаме за още много снимки занапред. Препоръчваме го на всички познати и непознати!

== Радка Алексиева и бебе Кристиян ==

С Виктор се работи изключително лесно и приятно. Много сме доволни от професионалната му и добре свършена работа. Абсолютно всички гости бяха очаровани от прекрасните снимки и успя да заснеме всички ключови моменти от събитието. Не на последно място, въпреки стотиците снимки, за по-малко от 24 часа всичко беше обработено и предоставено в готов вид. Благодарим за професионализма! Това е нашият фотограф за в бъдеще и горещо го препоръчваме на всички, търсещи най-добрия в тази област.

== TEZ TOUR България